Affiliate worden bij Refresh Commerce?

Refresh Commerce is op zoek naar influencers om een aantal merken te promoten!  Heb jij tussen de 10.000 en 50.000 volgers op een Social Media kanaal? Dan ben jij geschikt om een merk van Refresh commerce te promoten! Kijk hieronder voor de mogelijkheden en de merken die jij kunt promoten!

Gratis product

Je krijgt een budget van €50,00 een product bestellen, deze kun je vervolgens gebruiken om mee te gaan promoten.

10% per aankoop

Je krijgt een vaste vergoeding voor elke verkoop die gedaan wordt via jou!

Kortingscodes

We kunnen speciaal voor jou een kortingscode maken die je kunt delen met je volgers!

Waarom zanddoek promoten?

Je vindt het heerlijk om op het strand te zijn, maar dat akelige zand overal is het vervelendste wat er is. Dan hebben wij de perfecte oplossing; Een zandvrij strandlaken, oftewel een zanddoek! Jij, als influencer, krijgt een gratis zanddoek en promoot deze aan jouw volgers. Van elke aankoop ontvang jij 10%!

Waarom HAAS promoten?

 

HI, MY NAME IS HAAS
.. en ik ben de kraambox die je wilt hebben. HAAS heeft kraamboxen en babyspullen die speciaal zijn uitgezocht voor de jonge moeders en baby’s. De kraambox wordt in Finland gebruikt als kraambed, maar kan vervolgens dienen als bewaarbox van speciale herinneringen. Dus “think inside the box” en het is een cadeau voor het leven.!

Create stories, collect memories, keep treasures, save words, capture moments, make wishes, catch dreams

Jij, als influencer, krijgt een budget van €50,- om wat leuks uit te zoeken en promoot deze aan jouw volgers. Van elke aankoop die zij doen ontvang jij 10%!

Waarom Plantviseur promoten?

Bij plantviseur hebben we de mooiste planten en geven onze plantviseurs het beste plantadvies. We willen wij graag voorzien van de beste en mooiste kamerplanten. Met een groener interieur proberen wij jou op te vrolijken! Jij, als influencer, krijgt een budget van €50,- om wat leuks uit te zoeken en promoot deze aan jouw volgers. Van elke aankoop die zij doen ontvang jij 10%!e aan jouw volgers. Van elke aankoop ontvang jij 10%!